Android bäst i test

Mobiler utvecklas idag i snabb takt och förbättras hela tiden. Det handlar om snabbare processorer, snabbare skärmar, snabbare uppkoppling och batterier som laddas snabbt. Priset för den nya mobilen blir tyvärr också högre vilket är kännbart för de flesta. Vad erbjuder då den bästa mobilen idag?

.

Den bästa mobilen är just nu Samsung Galaxy S20 och dess Plus-syskon. Samsung har lyckats med att ta det bästa från marknaden och placerat det i denna nya modell. Skärmen är lite vassare än konkurrenternas vilket gör att exempelvis skrollande och spel går väldigt smidigt. Plus modellen har givetvis en större skärm vilket många uppskattar.

Batteritiden har förbättrats något i och med att de numera är större än S-10-serien. Båda mobiler kan laddas trådlöst och har dessutom en Reverse Power Share-funktion som gör att andra i familjen eller vänner kan ladda sina mobiler samtidigt.

Kameran har förbättrats på Galaxy S20 mobilerna och erbjuder bland annat bättre mjukvara samt större pixlar. För de som gillar att spela på mobilen kommer troligtvis S20 Plus att vara ett bättre val eftersom den har både större skärm och batteri.

I vårt moderna internet samhälle behöver man ha en bra och fungerande mobil både på jobbet och hemma. Det är däremot viktigt för ett företag att se till att personalen trivs och har ett bra och fungerande kontor. Kontorsprodukter kan idag handlas online med snabb leverans direkt till arbetsplatsen vilket exempelvis www.officedepot.se erbjuder. Deras sortiment är gediget med allt som kan behövas till ett kontor såsom whiteboards, kontorsmöbler, kopieringspapper och kuvert.

Android är ett oerhört populärt operativsystem och används av mobiltillverkare som inte tillverkar Apple mobiler. För att hitta bästa android mobiler i rätt prisklass som uppfyller de behov som köparen har är topplistor en bra köpguide. Här kan man hitta mobiler i olika prisklasser men som håller mycket bra kvalitet. Den som vill ha suverän skärm och kamera i toppklass kan komma att behöva titta på mobiler med något högre pris. Mobiler i mellanprisklassen är vanligtvis ett bra val för familjer med barn och/eller tonåringar där det inte räcker med att bara tänka på att köpa sin egen mobil. Ålder har stor betydelse vid val av köp av mobil och det bästa med Android mobiler är att de täcker samtliga prisklasser utan att för den skull skära ner på kvaliteten.