Bästa prylarna för din Android

Eftersom Android är ett system som används i ett flertal olika enheter är marknaden idag för olika sorters produkter och tillbehör för Android stor. Du kan hitta produkter för din Android i butiker som säljer elektronik och mobiltillbehör och du kan hitta det mesta man behöver för din Android samlat i en och samma butik. Det är bra för då slipper du köpa dina saker från flera butiker. Som du säkert har förstått vid det här laget kommer vi i det här inlägget ge dig några tips på prylar som är tillverkade för att du ska ta ditt Androidanvändande till nästa nivå och göra din vardag lite enklare.

 

Skal, skydd och fodral

 

Om du har en mobiltelefon behöver du skydda din mobil om du inte vill att den ska gå sönder. Det här är något som marknaden är medveten om och därför finns det ett flertal olika sätt att skydda din mobiltelefon. Du kan till exempel köpa hem ett skal eller ett fodral för din mobiltelefon. Det kan exempelvis vara smidigt att ha ett fodral till din mobil eftersom fodralet innehåller fickor där du kan förvara dina kort. Då kan du både skydda din mobiltelefon från skador samtidigt som du har en bra förvaring för dina kort. Om du använder dig av en surfplatta finns det många bra mobilskydd du kan köpa för att skydda din surfplatta från skador. En annan fördel med att köpa ett fodral till din surfplatta är att de också går att använda som ställ ifall du exempelvis tycker om att kolla på filmer eller serier på din surfplatta. Det finns också vattentäta fodral du kan köpa och förvara din mobiltelefon i när du exempelvis sportar utomhus när det är regnigt ute.

 

Touchpenna

Eftersom de flesta enheterna idag är utvecklade med en touchfunktion kan det vara smidigt att använda en touchpenna. En touchpenna är smidig att använda om du upplever att dina fingrar är för stora för att komma åt det du vill på din skärm. Det finns ett flertal olika varianter på touchpennor och de fungerar till de flesta enheterna.